Thursday, September 23, 2010

Seonmul part 2

Alhamdulillah bumi Melaka dibasahi dengan hujan jua.
Syukur. Sejuk je malam ni.
Kalau ikutkan jiwa raga.. nak je tido, tapi kena study lu!!

Ok..
Tadi seorang sahabat saya bertanya..
"Ko nak hadiah apa birthday nanti?"

Acece... saya ni pantang sungguh ditanya soklan sedemikian rupa.
Sebenarnya, sejak petang tadi dia duk tanya, jawapan pertama saya adalah,
"Aku nak laptop"
[huahahaha...]

Saja je nak kasi cuak sebenarnya. 
Sebelum ni saya ada post tentang Seonmul [hadiah].
seonmul ni dalam bahasa Korea.
Dalam entry tu saya ada nyatakan apa yang saya mahukan untuk birthday kali ni... ngeh3..
Meh baca.. Seonmul

Tapi pada yang tak larat nak duk baca.. saya ringkaskan kat sini aje..


Bukan nak demand, tapi berikut merupakan antara hadiah yang kiranya boleh kalian berikan pada diri ini.. ^^

1. Citer Sailormoon full series [DVD or CD]
[Sailormoon, Sailormoon R, Sailormoon S, Sailormoon SuperS, Sailor Stars]

2. Buku Tokoh2 Islam, x kira siapa pun dan x kira bape byk nk bg pun ^^
[as my bedtime story..also for my children's bedtime story]

3. Tiket ke konsert SUJU @Super Junior next year
[saya akn belanja makan selama 3 minggu andai ada yang sanggup sponsor sy ke konsert tu]

4. Novel2 Islamik ke @ Ramlee Awang ke @ fiksyen bm or english
[tak mau yang jiwang-jiwang sangat....]

Yang pertama tu.. cerita Sailormoon tu..alhamdulillah saya dah siap download full series. Thanks to Uddin kerna bagi link. Tapi jangan ingat itu dikira sebagai hadiah ek... Tu kirenya bonus tuk saya.

Saya juga mengharapkan hadiah nombor tiga tu..huhuhu.. tp daripada bagi tiket tu.. baik belikan saya HTC ke.. Nintendo ke..PSP ke.. kan3...
Kalau x dapat nak belikan pun..xpe.. saya bagi nombor akaun bank.. transfer je duit.. tak payah susah-susah nak fikir nak beli hadiah apa..kan3...

Walau apa pun... doa kalian paling saya harapkan. Untuk kesejahteraan hidup saya duniawi dan ukhrawi.
Itu adalah hadiah hari jadi terbaik punye ^^,

Kalau nak hadiahkan buku tu... bagilah buku tuk 'masa depan' ye.. hehehe..

p/s : ^__^

4 comments:

seraiwangi said...

ahahahah..

baek punye!

:)

..: nurish :.. said...

mekasih..
take note ya semua tu..huahaha

Aizuddin said...

Link tu kira hadiah r...
takyah kasi dah r lepas ni...
igt senang ke aku nk dptkan link tu...

ntah kat forum mexico mane r aku dpt...hahah..
apepun kira takyah kasi dah la nnt...

..: nurish :.. said...

slama ak berusia 19 tahun nie..
xdenye plak ko bg hadiah..

xde3.. kn dh cakap.. tu kire bonus..
ko ttp hutang ak pizza..
jgn lupe tu..huahaha...

p/s : pepun..ak hargai jasa ko bg link tu.. ak dh dpt tgk sailormoon dgn senang hatinye!! hahaha

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law