Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Wednesday, September 22, 2010

O$

Tomorrow is the day.
Hopefully everything will be ok, insyaAllah.
Sebabnya dengar cerita dari group yang lain, scary..
Tapi tengoklah macam mana esok.
Doa-doa kan kami semua leh buat yang terbaik.

Alhamdulillah hari ni telah menepati janji seperti yang telah dibuat semalam. Done that part.
Namun ,pagi tadi terasa diuji dan buatkan diri ini berfikir semula. Mana yang terbaik sebenarnya. Seriously.. it happened in front of my eyes. I stared at it, and I really saw it with my eyes. Sedih..
Tapi lawak pun ada jugak..hahaha..

Pepun..Im enjoying what I have till now. Whatever I have until this time, I really feel happy about it.
Even it is really tough for me, really make my heart hurt, really make my mind feel heavy, but I know that it is the best for me. 

Semalam sembang-sembang dengan adik kesayangan saya. She really comfort me that much. Thank you sis.
Whatever she said really make me feel sad. Yes.. I know she had a hard time in PASUM. But the way she comfort me really.... thanks sis. You're the best sister I ever had.

Now..the only thins left is.....
Maybe after final I decide back.
May Allah lead me the way. InsyaAllah.

Sekarang semua orang dah tahu. Dan rasanya perkara ini tidak akan menjadi realiti.
Itu kata hati saya.

Ok dah azan dah. Selamat menunaikan solat semua.
Jumpa lagi ya...


p/s : thanks to Aida sebab temukan dengan SS501.!!! really.... ^___^
 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design