Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Thursday, September 16, 2010

Final Mode

Ye..saya faham.
Saya sangat faham. Biasalah tu.. time-time nak final nie.

Semalam.. taman kami menyambut hari raya + hari 1 Malaysia.
Maaf saya katakan..saya tak suka sebenarnye. Dan pelik.. sangat pelik.

Final exam dh nk dekat. Hampir semua bunga raya girls start exam Isnin akan datang ni.
Saya dengan Nadiah je start lewat sikit, tapi Nadiah ada dua paper dlm satu hari tu.

 :... TiMe FiNaL ExAm ...:

http://www.emocutez.com
~ menghitung hari keemasan ~

http://www.emocutez.com
~ lambat lagi.. so relax lu ~

http://www.emocutez.com
~ bile dh makin dekat tp pepun tak prepare g ~

http://www.emocutez.com
~ semakin lost... [pernah lalui situasi ni] ~

http://www.emocutez.com
~ yang ni bukan sebab dh prepare..tp sukenye bile habis exam awal dari kawan2 yang lain.. =.= ~

http://www.emocutez.com
~ semakin stress sehingga demam... ~

http://www.emocutez.com
~ boleh ke.. ~

Pastinya ada yang akan jadi seperti di atas.. saya pun pernah gak jadi camtu. Ni la gayanya tiap kali nak final.
Lebih-lebih lagi jadual exam menyedihkan jiwa.

Namun begitu.. jangan kita lupa.. selagi kita belum pegang kertas final..
selagi tak masuk dewan..
selagi itu jgn putus asa..

http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com

Jaga diri, jiwa, rohani dengan sebaiknya.
Pelihara minda kita sewajarnya.

http://www.emocutez.com
~ Yang ni gelagat bile perasaan 'gatal' menyerang bunga raya.. ~

Namun... saya tetap merasakan yang  ini...
http://www.emocutez.com

Walau apa pun..
selamat menempuh final exam warga MMU

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design