Friday, August 20, 2010

My oppa

Ambil sedikit masa untuk update blog, di kala merehatkan minda menghafal pelbagai jenis formula BHM ni..
hahaha..
ni baru BHM.. belum Prob lagi..
gugur sokmo rambut! hehehe..

Ni hah... terjumpa plak artikel@news tentang JunKi.
Amboi.. kalau tentang berita dunia ke, isu semasa ke, molek la sikit kan.
Layan je la kan..

Siapa yang bagi bunga kat dia ni? Dia pun tak pernah bagi bunga kat saya. Isk2..
Tak pe2.. 2 tahun lagi kan JunKi? ^^,

Perubahan diri dia buatkan saya rasa sedih aje. Cewah.
YoungSaeng tu sparepart je ek. JunKi still the one.



JunKi oppa..
take a good care of urself. You do well in the military service, and I do my very best in my study.

Ok... cukup sudah.
Kepada Aida... selamat berada dalam keseronokan di rumah.
Jangan lupa juadah buka puasa buat kami di Bunga Raya.
Buat Wani plak, hati-hati semasa pulang nanti.
Sampaikan salam kami semua pada keluarga kalian berdua.

Kepada yang ada exam sama2 dengan saya esok,
semoga Allah permudahkan segala urusan kita.
Jia you!!!!

Akhir kalam, jaga diri, jaga hati.
Jaga hati tau ^^,

p/s : Maaf...maaf... baju putih tu saja suka-suka.

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law