Saturday, August 07, 2010

Gene Martino


Kali terakhir shopping untuk abah time Alpha. Kongsi duit dengan adik beli baju Gene Martino sempena birthday. Then..sampai sekarang, tiada hadiah menyusul. Kasihan juga. Untuk ibu dan yang lain ada je saya bagi. Kekadang tu abah tanya, untuk abah tak de ke.

So sempena Aidilfitri ni dan juga birthday abah dan ibu [coz both of them lahir pada bulan yang sama],
Nak hadiahkan baju untuk mereka berdua.

Hope mereka suka lah. Setelah bincang dengan adik tadi, setuju juga nak share saham sikit, so, saya buat keputusan membelinya. Takut nanti tunggu raya habis lak corak tu.

Amat berharap mereka suka.

Owh ya.....
Sebenarnya.. sangat tak puas hati dengan kontest lirik lagu tu, ye..benar, kreatif..tapi hampir kesemua peserta amik lirik saya, tak ke kalian perasan semua tu? Yang berbeza lirik dengan saya adalah peserta pertama, then saya peserta kedua. Ketiga dan seterusnya semuanya ada yang ambil lirik saya. Pernah tu... saya menyamar jd org lain komen katakan ada peserta yang ambil bulat lirik saya, then..peserta tu ubah kemudiannya. Apakah??

Sakitnya hati. Adakah ini juga adat permainan? Ntah. Adillah...tolong bersikap adil.
Saya tak harapkan untuk jadi pemenang tapi hak cipta adalah terpelihara. Barulah saya tahu bagaimana rasanya milik kita sendiri diciplak!

Okai..pepun.. ada rezeki adalah kan.. Kalau tak de..tak delah.. hurm......

p/s : TIDAK!!!!!!!!!!!!!!!!! Saya sudah tertarik dengan cerita ULTRAMAN tadi kat kedai video!!!!! Nak tengok!!!!!! Ada sape2 ada cite SAILORMOON x??? Full series...........................^^,


[dpt snap side tepi je[thx ecah snapkan]....abah ngn ibu suka pakai sedondon...so menarik la tu ^^,]

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law