Friday, August 06, 2010

Examku...





Exam schedule dah selamat keluar dah tadi.
Sangat sedih tengok jadual exam sem nie....


24 September 2010 BHM2041
28 September 2010 TCP1311
29 September 2010 TOS2461
30 September 2010 TCE2311
1 Oktober 2010 TEM1161

Sedih tak? huhuhuhu..

Berderet tu... kan dulu saya pernah cakap..sem ni saya rasa x sibuk sangat, rupanya ada hikmah,
jadual exam saya sangatlah padatnya.

Sabar-sabar.. ini dugaan dan ujianNya.
So..maknanya saya kena susun jadual saya dari sekarang. Tapi bukan tika ini..
Doakan saya berjaya dengan cemerlangnya final ni, begitu juga kawan-kawan saya semuanya.

Ok..nak off kejap..kepala sakit.
huhhu..tengok jadual nye pasal, nasib baik tak heart attack je tadi.

Before that, nk share video Kim Hyung Jun ni..
so kawaii~~~~~





p/s : "Nowadays laptops all have webcam.." saya hanya senyum je bila lecturer cakap macam tu tadi.. teringat kt BenQ saya ni..huhuhu.

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law