Saturday, August 07, 2010

Angan? Owh..tidak...


Anyeong haseyo.
How are you all today?

Come..see these pictures. yup sorry.. no clear at all..
mianhaseyo.. 




Apakah yang mahu nurafaz bahaskan kali ni?
Saat lihat Yeong Khang menulis, Kang Soon menulis, Uddin menulis.. Kak Alia menulis.. YongLi menulis.. saya sudah siap draft..huhuhu
maaf curi pandang kalian..tapi kesungguhan korang menulis sepertinya kalian mempunyai impian yang mahu direalisasikan. Sungguh teruja!

Semalam dlm kelas BHM.. blaja la sal Management. Actually, saya suka bahagian Management ni, kita seperti belajar tentang orang, tentang behavior orang. Tu yang best sebenarnya.

Dan oleh kerna blaja juga Organizing.. disuruhnya plan vacation.
Tengah lecturer duk bg penerangan, saya menulis..dah siap!
Yang Kak Anum lak nak gi Bali, sebab kami satu kumpulan. Yang saya lak nak g Korea.
Akhirnya..kakak beralah dengan adik..huhuhu.. layan je die ngan kitaorang ni.

Hurm..apa lagi.. kami pun plan vacation ke Korea.. sapa buat apa..
Apa yang perlu dilakukan in the first step, akhir sekali macam mana. Semuanya lengkap! Sepertinya kami benar2 akan ke sana! ^^,

"Backup plan? Kalau tak jadi nie?" Kak Anum bersuara.

"Tak de!Kita gi juga Korea!" saya menjawab!

Akhirnya.. backup plan kami..
"Kalau Korea x jadi..kita pergi Jepun," saya berikan jawapan.

Mak aih.. demand budak-budak ni. Korea x jadi... Pergi lak Jepun.. Kalau pergi dalam Malaysia x pe la jugak..hahahaha..

Itu dia.. semangat anak muda merealisasikan impiannya!
^^,

 

5 comments:

Aizuddin said...

seperti yg aku jangka...mmg ke korea la plan nyer..

masing2 wat jauh2...
padahal cuti yg dikasi 1 hari je weh...31 Ogos jer
hahaha..
memandai je extend cuti...

xpe2...think outside the box...

..: nurish :.. said...

ak dh agk dh satu ari je cuti..
first ak dgr cm lame..

tu yg ak ubh sikit plan asal for the 1 step.. dr amik kursus bahasa korea kepada sudah memahirkan diri dgn bahasa korea..hahahah..

kate kreatif..so kene kreatif...
kami nk letak gambar skali utk bonus point

Aizuddin said...

dpt bonus point ke benda ni??
bukan ke sesaje ke...

..: nurish :.. said...

xdela..guro je pun...

kate kreatif.. x kreatif ke tu?

Aizuddin said...

ntah....yg aku tau kena plan n rangka plan semantap boleh...

aku buat je la...

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law