Saturday, July 10, 2010

Letih...

Alhamdulillah.
Syukur.
Hari ni memang penat. Sampai sekarang pun masih terasa penatnya.
Hari ni..jalan2 dengan Nadiah dan Ecah.
Saya beli....



Betul2 nak belajar bahasa Korea dan melancong ke Korea.
Plan dah ada dah. InsyaAllah..paling awal pun lepas grad nanti!
Semoga umurku panjang untuk mencapai cita-citaku ini.
Amin. Doakan ya.. ^_^

Mule-mule kami pergi Tesco, Ecah nak buat cermin mata. Lepas tu pergi pula Jusco yang besar tu.
Beli baju sikit. Offer kot!! hehehe.. lagipun bukan selalu beli baju nie.
Lepas tu kami pergi semula ke Tesco, dan akhirnya terus ke Mydin.
Hohoho... alih2 pergi tempat yang sama juga. Tak lari mana pun.

Syukur, apa yang saya nak, dah dapat.
Even... items yang dipesan pun dah sampai..









Seminggu tunggu akhirnya sampai juga.
Lagipun nak bagi Aida hadiah.
Hope dia sukalah.

Pas minum Bubble Tea, kami pun balik..hehehehe...
Memang letih nie.. tapi nak habiskan juga baca buku tu.
MUET lak ambil hujung tahun nie.
Alhamdulillah buku latihan pun dah beli.
Semoga berjayalah MUET nanti.hehehe...

Esok....
Esok duk umah je kot.
Tak larat dah nak ke mana2.
Pagi kemas rumah.. petang baru start study.
That's my plan.

Ok... nk rehat.
Nanti menulis lagi.. ^_^

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law