Monday, June 07, 2010

New track

First day class for my new sem in the Gamma year.
Cant believe it!
I'm already in Gamma.
Dah tue rasenye.

First day class..
so far so good
Will making new friends? erm..let's see..

Alhamdulillah,
semalam selamat sampai ke Melaka jam 5 gitu.
Gi dulu Tanjung Bidara. My parents having nice vacation there.
Nice place.
The smell of the sea makes me want to stay there also.
Tapi cannot... T_T

Sempat juga lawat adik kejap, sembang2 ngn angah dan kak ikin juga..sambil pekena
laksa Johor kat Damansara. Such a nice gathering ever!

Angah nak sambung study.
Hujung tahun ni baru tahu dia dapat ke tak biasiswa nk ke Jepun.. sambung Master.
Memang itu impian dia sejak sekolah lagi. Nak ke Jepun..belajar. Kalau dulu dah ke Jepun bercuti..kini belajar pula.
Katanya kalau tak dapat biasiswa..dia akan pergi sendiri. Dan now, dia sedang menabung 20 ribu untuk ke sana. Kagum dengan angah! Abah risau lak. Sebabnya tak kawin2 lagi. But for me, it is normal lelaki kawin lambat. Lagipun angah dah tahu apa yang dia nak lakukan. Let it be like that. Biar dia kecapi impian dia, baru rancang kawin tuk dia.

So..trip ke Korea? hehehe...

My sis having a little hard time in PASUM.
New comer.. camtu ar..
Semoga sentiasa tabah ye.

My holiday..
kinda boring.. staying only in the house..
No one else.. just me!
So..i keep repeating the same things once I wake up.
erm...

But jalan2 ngn kawan Rabu lepas really awesome!
Shopping and eating! hehehe..
I really miss you guys.
I wangt our reunion to Penang will be a success!

Ok... Azam baru untuk tahun yang baru?
Apakah?
X nak join mana2 Biro?
Ambil selimut selubung diri?
^_^

We see then.
I have to organize back my plan for this new sem and for this new year.
Yeay!
My battle begins again.

Pada yang nak pasang azam atau pun nak realisasikan azam yang tergendala..
silakan! Hidup ini perlu ada matlamat dan tujuannya. Perlu ada garis panduan.

Sebelum terlupa.
Selamat hari tua buat KHJ.
Lupa nak wish..tak online sangat kan..kekeke..
Semoga sentiasa success dalam hidup.
Jangan KELUAR dr SS501
Semoga cepat sembuh
Dan jangan selalu GADUH dengan Young Saeng.
Ok? ^_^

Lastly,
jaga diri, jaga hati semua ^_^

No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law