Wednesday, April 14, 2010

Jenguk kejap

Ambil masa sejenak sebelum masuknya waktu Subuh.
Alhamdulillah, masih diberi kesempatan menjalankan tanggungjawab di muka bumi Allah ni.

Alhamdulillah segala benda yang membuatkan diri tension semakin lama semakin menyepi,
cuma ada assignment, labtest dan presentation aja. Then..final exam pula.

Namun, masih ada seperkara dua yang mengganggu gugat pemikiran. Tapi x apa, bukan sesuatu yang besar pun.

Ok...
today....
LabTest TMA jam 9 pagi.
Doakan semoga segalanya dipermudahkan.

"It is harder than quiz 3 but easy than Quiz 1 and 2,"

So...I wonder how it would be?
Nak tahu? kene tempuh dahulu, then baru dapat tahu macam mana soalan dia.
Pepun.. harapnya dapatlah jawab nanti..dan harapnya enggak juga melakukan sebarang careless mistakes yang biasa dilakukan ketika kuiz.

Erm..Khamis ni cuti. Yeay!!!!!
Minggu depan hampir tiap2 hari tiada kelas.
Yeay!!! Yeay!!!
[sangatlah gembiranya!! yeay!]

Adakah itu bermaksud boleh berseronok?
Oh..no..no... no....
Don't ever ever think like that ok...

Harus study [insyaAllah]
Dan rasanya macam nk terlibat dengan satu program start Khamis ni..
dan nasib baik program tu malam sahaja.
Erm..tapi tetiba tak konfiden pula.
Dengar katanya peserta majority adalah dari sekolah agama/maahad.
Erm...

Kalau saya diberi kelapangan saya join,
If saya patut pergi, macam mana saya elak pun..saya tetap akan berada di situ,
seperti Seminar tempoh hari. Ingatkan tak pergi..tapi pergi juga.
Itulah aturan Allah.

Masa pun semakin suntuk.
Harus mengundurkan diri terlebih dahulu.
Nanti saya update lagi.
Nak story-mory sikit ^_^
Pepun..
jumpa entry akan datang.

Jaga diri..
Jaga hati

p/s : ucapan takziah buat sahabat kita di Cyber, kak Ain Shaari sekeluarga, atas pemergian adiknya. Semoga rohnya ditempatkan bersama-sama dengan hamba-hambaNya yang beriman.

2 comments:

ainxplod said...

salam...
awkkkk....
sy rindu awk!!!!

..: nurish :.. said...

rindu awak juga

burger ixora pun rindu sama awak

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law