Monday, April 26, 2010

Days...

Days keep counting.

Kemalasan untuk meng-update telah melanda diri.
Erm.. lagi seminggu, i will stop counting my days.
Final dah semakin dekat untuk menyambut salam ku ni.

Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua.

Alhamdulillah.

Satu ungkapan yang ternyata cukup bermakna setiap kali bangun dari tidur.
Kerna pastikah kita akan terus melangkah untuk esok harinya?
Hanya Allah sahaja yang mengetahui.

Tak nak cerita panjang-panjang.
Saja tak nak biarkan blog bersawang.

Cuma tertarik dengan satu term yang saya dapat baru-baru ni.
ILLUMINATI
FREEMASONRY

Yang Freemasonry tu dah biasa dengar juga, salah satu propaganda Yahudi. Tapi illuminati tu saya x dengar sangat. Teringin nak cari buku tentang dua benda tu. Sebab nak search kat internet, takut kesahihannya diragui. Try search gak kat youtube. Tapi tak tahu sama ada kebetulan atau pun tidak.

Erm.. andai sahabat2 sekalian ada info atau apa2 tentang benda tu.. war-warkan ^_^

Ok...

Ni lak ada satu video yang benar2 menarik hati saya.
Oleh kerana sekarang saya sudah sukai SS501,
tapi masih setia dengan Lee Jun Ki..
ne leh padamkan dia gitu je.

Video ni part 1 sal SS501 yang disuruh menjadi wanita pregnant.
Bagaimana mereka rasa wanita mengandung rasa even tak semua keperitan dirasai.
Memang menarik.

Ni baru part one..
ada dua part je.
Nak tengok seterusnya.. search kt youtube..
taip SS501 big mama.

Memang menarik.
Suppose lelaki2 kat luar sana perlu rasa begitu.
Barulah mereka sedikit tahu bagaimana rasanya.
Ni pendapat kami sahaja.

Pepun.. kredit to Aida dan Wanie for this video..
hehehe ^_^

Ok...
ada hal kejap..
jumpa lain entry.

Akhir kalam,
jaga diri, jaga hati.


No comments:

© ~ cahayanurish ~ | Blogger Template by Enny Law