Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Saturday, October 03, 2009

Sheng Ri Kuai Le

{Lolitop a.k.a Belon yang disimpan selepas tamat nyanyian Cina tu..printerku pun ade gak..hak3}

***Terlebih dahulu, maaf dipohon kat Ecah Busuk! Mmg ak jahat semalam, aku minta maaf. Ko slalu wat kt ak kan? so, time to balas lek. Rasenye better ko tgk nset ko..rasenye ade satu lgi.. hak3..ak wat dua kali tu!! hak3.. ***

***Kepada Nadiah, maaf atas apa yg ak dah wat kat laptop ko. Aku mmg tak sangka.. begitu jadinya. Namun, kejadian semalam, berikan aku satu lesson yg ak sendiri tak tahu selama ni. Nti ak otter lek ko nye laptop ^_^ ***

Hepy Birthday to my dearest self [hak..apakah?]

Akhirnya.. muncul juga nombor ganjil tersebut.
Aida Ogel2 ada tanye..
ape tu nmbor ganjil? [kerna tak faham entry ak yang lepas]

Nombor ganjil tu Ogel2 adalah nombor 19.
Tu kiasan semata-mata ^_^
Maknenye..tibalah sudah detiknya diri ni berusia 19 tahun.
Clear?

Entry ni khas untuk semua yang telah memberikan ucapan kepada diriku sempena hari ketuaan ku ini.

~Familyku~
~Kak Zainab~
~Hajar~
~Azwani~
~Shikin Dango2 [Nurul Ashiqin Md Nasir]~
~Sakinah [group YTM, igt lg kt aku]~
~~ Kak Aini, Kak Wani, Kak Kamilah [like I expected]~~
~Aleep~
~Faain~
~Tok Apih [Wan Apih]~
~Uddin~
~eXo a.k.a Zu~
~Ain Cyber~
~Mira BSK~
~Nurul Afiqah, rindu kamu!~
~Abg Hazwan~
~Kak Izzati~
~Atehku!!!!!!!!~
~Hidayati~
~Abg Nik, terima kasih atas nasihat tu. Sy amt hargainya~
~Athirah a.k.a Opah!!!~
~Kak Zinie~
~Dahlia 6 tercinta~
~Yg komen kat FB..ramai sangat~

Thankz sume. Sayang kalian! [certain je ek! hohoho, gurau je.] Menyayangi kalian atas dasar kita adalah saudara sesama Muslim. Macam mana pun dilayan, kalian tetap dihormati!

Cerita sebelum birthday girl disambut :

Satu Nightmare!!!!! Sgt nightmare!
Memang kaw2 aku dikenakan oleh Dahlia 6. Ada shj yang mereka nk fire ak.
Tambah lak kat FB lagi la...
Memang menyerang fikiran dan jiwa sungguh!

Namun terubat dengan nyanyian SELAMAT HARI JADI oleh DAHLIA 6! Sayang kalian!

Pastu leh lak, depe suh ak g masak! Bkn sepatutnya mrka masak utk aku ke? hurm......
X kisahlah.. aku pun mmg lapar time tu..so layan je la.
Satu je yg tabiat aku.. time ak masak...jgn kaco kt dapur. Biar ak masak sorang2.. ^_^

Tapi time2 masak tu AIN dan DILA kol. depe pun nyanyi gak lagu.. tp versi Orang Putih. Memang terharu. dah lah tak dpt jumpa dorang. Memang nangis la time tu kat dapur sorang2. Tak tahulah sama ada air mata jatuh ke tak dalam masakan..hohoho [gurau je].
^_^

Hadiah terbaik utk aku kali ni..
adalah menyambutnya bersama kengkawan kat Genting pas habis final.
Minta2 la menjadi! InsyaAllah.
Dengar suara family tercinta [rindu giler!]
dan lagi satu hadiahnya..
semua perkara pulih semula. ^_^

Jadi, ku akui.. diriku dah tue....dari segi usia.. nmun kematangan..masih di tahap sederhana ^_^

Ok.. cukup sampai sini!
Nak gi masak skali lagi...
tuk mkan tengah hari lak ^_^
pasni kene concentrate study!!!

p/s: aku semakin jahat atau aku semakin pandai untuk membalas? pilih salah satu..

~nurafaz~



2 comments:

aida zazren said...

hehehe...
mira...
sowi dgn pe yg belaku..
saje je bwat jahat ngn besdey girl..
bkn selalu kan..
hahaha..:P

sewonok x kene fire kt fb..
rase cm nk wat lagi la..
hahaha..:P

epi besedey yg ke nombor ganjil..
heheh..:P

..: nurish :.. said...

hohohoho..
bak kate sorg teman nie..
skg la mase nk blja jd jht.

xpe aida..
ni lbih best dari kene main tepung.
xde membazir..
cume bazirkan elektrik je.. hehehehe

len kali kite wat lg ^_^

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design