Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Wednesday, October 07, 2009

Finally...

Align Center
7 Oktober 2009.

Alhamdulillah,
dua paper terakhir selamat dijawab.. keputusan berserah padaNya.

[ 3 Operator terBAIK di Dahlia 6, cube teka siapa!!]

******************************************************************************
Sehari sebelum CP..


Demam datang melanda diri buat kali kedua. Kali pertama time midterm ritu.
Banyak dosa dilakukan.....
Memang sume tak sedap la bila dah demam.

Satu hari tu memang kerja saya adalah tidur sahaja.
Pas merajuk dengan Nadiah tengah hari tu, saya naik atas, baring dan melelapkan mata.
Sedar-sedar, Nadiah kejutkan [jam loceng saya sepanjang hari tu, tak perlulah handset dah].
Lepas solat Zohor, tidur lagi.
Sedar-sedar balik, Nadiah duk bising " Badan ko panas, jumpe doktor ar,"
Geleng je saya.
Pastu die sambung, "Asar!"
Bangunlah mandi dan solat. Alhamdulillah lah, wal
aupun hari tu banyak sangat tidur,
kepale tak mereng sangatlah, cam selalu berlaku. Tapi terasa nikmatnye..hohoho ^_^

[dah dapat teka???]

Alhamdulillah juga, bila demam, makan masa sehari sahaja. Syukur ^_^.

Teringat waktu alpha tiap kali demam.
Serasenye, teruk-teruk demam pun waktu sem 2 tengah final. Seminggu demam.
Waktu jawab PEN, pergghh... memang mamai ar. Belum lagi ngn soklan Ekonominya pula.
Memang tragis, tapi itulah kenikmatan. Kenikmatan mengingat kembali nasib diri dan
kenikmatan berada dalam dakapan Tuh
an! ^_^

Syukran buat teman2 kat Dahlia 6 yang banyak mengingatkan diri.
***************************************************************************

Alhamdulillah,
final sudah selesai..
namun ada benda lain yang masih menunggu u
ntuk diselesaikan.

Esok [8 oktober 2009]
ada program pula dengan Dahlia 6.
Kemungkinan tiada di rumah sepanjang hari.

Jumaat pula tiba masanya untuk pulang ke sisi keluarga ~cewah~
Ada sesuatu yang menanti di Ipoh dan diri ini tak sabar nak tahu apakah itu! wah3...

[lihatlah keserabutan 3 operator ni.. seserabutnye fikiran mereka]

Kepada teman2 yang masih ada exam, teruskan usaha kalian.
Dan kami yang dah habis exam ni pula akan meneruskan usaha kami dengan pelbagai aktiviti..
hohohohoho ^_^.

Akhir kalam..
manfaatkan cuti anda..
meskipun anda ada keje len..
dan..
keje-keje juga..
diri kene jaga ^_^..

~nurafaz~



4 comments:

::nadiah:: said...

mak aihh..
umah sape nih??!

xD

..: nurish :.. said...

haip!!!
silap tu..

laptop sape tu...
umh kite comel tau..
ni hanye ruangan operator2 yg terBAIK tu je.. hohoho

aida zazren said...

operetor2 tu..
sumenye..
pekerja saya...
sbbkn korang sume cemerlang...
saya bagi CUTI....
oliday 2 mnggu...
yeay...

nnti smbng keje balik tau..
hahahhaa

..: nurish :.. said...

hewah3...

pekerja aida ek?
kesiannye... padanlah selalu tido lambat.. ade yg demam lagi tuh.. ish3..

pas cuti kene keje gk ke?
bkn kitaorg dh resigned ke pas hbis exam tu....clean n clear je office kami~~~~

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design