Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Sunday, September 27, 2009

Study Week Dahlia 6

Study Week di Dahlia 6

Alhamdulillah sampai petang tadi,
thanks tu Faain, Aida, Wani, yang sudi nak jemput diri ini,
Thanks juga buat Ecah yang remindkan sal Add subjek [sedap Cah lauk kenduri jiran aku tuh!]
Thanks juga-juga buat Nadiah yang jadi perantaraan aku untuk aku sembang ngn Ogel2 dan
juga luahkan isi hati sal org kat sebelah aku dlm bas tuh.
Thanks juga-juga-juga buat Uddin yang tolong add kan subjek tuk member2.

Waktu balik tadi.. entah mengapa rasa happy lak kt dlm diri ni.
Selalunya time balik melaka.. rasa maleh giler..
mungkin sebabnya ramai yang menghantar tadi kot.. hoho..
adakah itu sesuatu yang baik?
Seronok balik melaka? apakah?

Final semakin hampir menyelak jendela. Itulah yang dirasai.
Perasan gusar menyelubungi diri. Itulah yang dialami.
Namun, macam mana pun, tengah try tanamkan keyakinan dalam hati, meskipun
percentage utk lakukannya sedikit. InsyaAllah.

Sekarang,
warga Dahlia 6 tengah study! Wani ngan law nye.. Aida dengan account nya.. sambil hadap lapt..
Ecah.. ngn prog.. sambil Facebook~~ hoho.. Nadiah dengan Tech Com nye sambil baring2..
Saya..dengan lapt la.. huhu..

Nak update banyak..erm...

ape2 pun..
jom tido..hahah..
gurau je..

Dah lewat dh pun ni.
selamat malam~~
Nak rehat jap..^_^.

~nurafaz~

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design