Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Wednesday, August 12, 2009

Vice President Meeting


Alhamdulillah..
bertemu lagi dalam tikar nurafaz..
hoho.. tikar?? ^_^

Hari ini merupakan satu hari yang agak best..
satunya sebab kelas tak berapa nak pack,
satu lagi..
hari ini...

Vice President TM Meeting...
^_^

First dapat call dari Kak Dayah,
terasa tak nak pergi pun ada,
tapi dengan semangat cari coat nya,
saya pun kembali bersemangat nak pergi.
Terima kasih pada Kak Ina Shafina, Kak Suraya, Kak Ann,
kerana meminjamkan coat kalian! ^_^
Dengan coat kalianlah, kami tampil bergaya.. cewah~~~

Alhamdulillah,
VP, Encik Zainal is a very nice person and very close to En Zam.
He concerns about us. Rasa dihargai sangat-sangat. InsyaAllah, akan kami lakukan yang terbaik untuk membalas jasa kalian.
Banyak juga input tentang YTM yang kami dapat,
sambil-sambil senyum@sengih-sengih sesama kami ( saya, ecah, syima, apih, uddin, faain)
sebab kami memahami Kak Dayah.. cewah~~~


Kami tahu Kak Dayah concern tentang kami semua,
thanks Kak Dayah! ^_^

Tahulah kami sedikit projek baru TM.. contohnya
HSBB ( High Speed Broadband). Saya tahu ni pun daripada Abang Din. Bagus projek ni, semoga berjaya hendaknya! Sewaktu sesi Q&A pun kami dapat tahulah matlamat TM.. so, pandai-pandailah sahabat YTM yang lain buat keputusan!! ^_^.

Apa pun, saya terhibur sedikit dalam meeting nie, mengantuk tu biasalah, namun input yang penting! Ada juga kenal orang baru.. kan syima????? rugi x tangkap gambar tadi!

Bolehlah set masa depan sekarang dalam TM. En Zainal pun ada bagi contact number,
so make full use of it! hoho~~~

Tak tahu nak berceloteh apa. Cukup rasanya sampai di sini.
Kepada sahabat YTM..
sebenarnya, perjumpaan ini nak kumpulkan semua,
namun ada sedikit kesulitan, hanya beberapa je yang dijemput.
En Zainal cakap, nanti dia nak jumpa kita lagi dalam program YTM!
Grab this opportunity to get know him! ^_^

Akhir kalam,
makanan tadi sedap ar.. tambah-tambah lagi kuih tu... yum3..


~First time pakai smart kat kampus~


~Encik Zainal di sebelah kanan~


~Maaf, gambar kecik je, duduk jauh sangat~


~Khusyuk sungguh..~


~Kami je yang asyik kuarkan handphone tangkap gambar..sedangkan tengah meeting kot~


~Bakal peneraju TM.. Amin~


~Kumpulan nasyid baru ke? Apa namanya? Macam baru keluarkan album single je~


~Ada gaya peguam tak?~

p/s :dari mula sampai ke akhir.. Tak ada pun VP sebut sal budak IT... tertunggu-tunggu je...yang disebut budak Engine, Accounting, Marketing.. hoho... nasib bek la bilangan IT dalam bilik tu dua orang je....

7 comments:

.: F@!n :. said...

ko tgk gmabr Dr zainal yg ko tngkap tu...dia padang camera tu...aku rasa dia persan ko tgkp gmbr dia..tu r dia sempt posing...hahaha...tu r pasal aku duk jauh sgt, jd kecik gmbbr aku..dekat kot dgn Dr zainal tu..nk mguap pun takut..haha..papepn Dr zainal bgus r...friendly ...dia tak cakap pasl budak IT cz korg tak nk bertnya..bukan seng nk jumpa..selamt dia bg no contct dia..leh adjust2 keja t..hahaha..

p/s : sume kat bilik tu ada gaya cam CEO lah...all da best kat korg sume..ingt dia kata apa td,korg yg BETA year ni sure kna basuh..coz 1st year..so all da best sume...
:-)

..: nurish :.. said...

faain:
xtau nk tnye pe..
hoho... mmg r..
korg 3 org siap nk duduk kat tmpt VP kot mule2..
ishk3..

all da best jugak!

Aizuddin said...

owh....pasal nk duduk tempat VIP tu...
tu la org panggil petanda....
adakah kami akan betul2 duduk dtpt VIP tu satu hari nnt??? kita tunggu....
aku pun sebnrnya tunggu2 dia sebut pasal IT...
tapi tak kisah...kat mane2 department pun ada IT....td pun dia ada mention jgk pasal Networking...

mmg kita sbg first year beta akan dibasuh dengan bersungguh-sungguh...
nk jadi perintis TM la katakan...

ape2 pun masing2 ada gaya pekerja TM...

maju la sukan untuk negara...

Wan Haffiz said...

mmg best r duk snap gambar td...hahhaa...mcm bukan meeting plak...

..: nurish :.. said...

uddin :
hoho~~ steady je korg..
insyaAllah,
satu hari nanti ^_^

wan apih :
tau xpe..
nsb bek en zainal x ckp pe2..
die tau kot kite ni first time meeting.. bg rase cool sikit..

p/s : jom kite nyanyi KRISTAL song! macam menarik!

aishah said...

huhuhu..ak ske tgk gmbr ats skali

..: nurish :.. said...

hoho~~
tahniah pada yang menangkap dan yg ditangkap..hohoho

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design