Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Friday, August 28, 2009

Home ..

Cukup tak cukup tido~~~

Semalaman menyiapkan assigment bersama dengan tiga orang teman lagi sehingga ke Subuh baru selesai. Alhamdulillah. Nak qada tido, tapi tak leh, mata tak leh nak pejam.
So, kemaslah apa-apa yang patut sebelum meninggalkan bumi Melaka ni.
Sekarang ni fikiran dah merewang-rewang sedikit. Edarkan the raise tadi pun cam blur2 je.
So, nasihat khidmat masyarakat, cukupkan tido kalian ye!

Hari ni partner edar the raise diberikan cuti. Kasihan. Tak sampai hati pula nak kacau dia. So, jalanlah sorang-sorang edarkan, ada juga tempat yang saya skip sebenarnya. Sebelum tu, uruskan dahulu soalnya banner hari tu. Naik STAD semula, nasib baik. Allah mudahkan segalanya. Abang Nizam yang uruskan, so, tak de lah kena tegur banyak. Katanya,
"Lain kali bawa dahulu banner baru gantung,"
Saya hanya mampu sengih je depan dia. Tima kasih abang Nizam!

So, menujulah diri ini ke exam hall, jumpa Kak Lela jap, dengan akak sorang lagi. Ucapkan tima kasih sebab tolong saya staple kan the raise ni semalam. Depa amat memahami diri ini. Sayang kalian berdua!

Lepas tu, tengah jalan-jalan fikir pula, kot2 ada lagi yang tergendala. Bila dah rase xde tu, barulah berangkat pulang ke rumah, bersiap sedia untuk pulang ke Ipoh.
Baru on laptop ni, dapat panggilan dari seseorang yang amat saya kenali.

Bertanyakan pada saya siapa yang berikan keizinan untuk siarkan iklan program. Saya terangkan apa yang sepatutnya. Saya lihat publisiti di iumelaka, yahoo group, sebab itu sy amik inisiatif untuk siarkan.

Entahlah. Saya postkan entry ni bukan apa, setelah saya menulis, saya sedikit lega. Maaf pada pihak berkenaan. Maaf menyusahkan kalian. InsyaAllah, saya akan rujuk sape2 pasni untuk iklan.

Apa yang saya rasakan sekarang,
adalah...
saya tak mahu jumpa sape2..
saya tak mahu jejakkan kaki ke kampus buat masa sekarang.
Saya hanya mahu pulang ke rumah dan rehat.

erm..
cukup sampai di sini.
Blog ini mungkin akan rehat juga.
Jika ada yang menarik di Ipoh, akan diupdate!
Tapi cam susah je~~

p/s: Thanks HAJAR!!
WAN APIH...aku ade cite BOYS OVER FLOWER versi JEPUN~~~ hoho..
nanti aku kasi kat korang~~ skali cite PUZZLE dan MAOU.. best tau..hoho

~nurafaz~

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design