Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Sunday, August 23, 2009

Bunga Raya.. Dadih

"Mira, jom wat dadih," Nadiah memecahkan sunyi di waktu tengah hari.

"Sekarang ke? Pas Zohor ar, awal lagi ni. Aku nak main game jap"

"Bez ke dadih ni? Nak bubuh susu ke? Apa rasanya ek?"

"Tak pelah, ni percubaan kita lu. Lagipun kita ada tetamu ari ni,"

Yup..Dahlia 6 ada tetamu. Putri Mira dan Nadiah (bukan Nadiah Arshad ek)

Mereka ada masalah sedikit dengan tuan rumah lama, so, sementara kes tu selesai, tinggallah
dulu kat Dahlia 6 ni. Lagi ramai lagi bez.

Alhamdulillah, rezeki hari ni lebih. Dadih pun menjadi. hohoho.. leh bukak bisnes pas ni. ^_^

sape2 nak tempah?????? ^_^

Esok dah mula kelas dah. Lab test minggu ni. Assignment kene hantar. Database tak wat lagi. Owh.. banyak juga kerja tertangguh ni ek.. xpe2..

erm....

jom, kita siapkan kerja yang ada sambil tengok cite cina!!!! ( ye...ye je tengok pun )
ayuh!!!

~nurafaz~

p/s: entry ni di request oleh AIDA ZAZREN MUSTAFA KAMAL... dan juga NADIAH MOHD ARSHAD.

Leh wat duit ni... banyak request .. hohoho

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design