Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Monday, May 11, 2009

Senyap seketika

Alhamdulillah, dah lama tak menjengah ke blog ini..^_^

Setelah lama saya mendiamkan diri..dan akan terus mendiamkan diri untuk seketika..

Final dah dekat.. assignment masih ada yang belum siap..

Jadi, saya ambil kata putus untuk berhenti menulis buat seketika..

Banyak nak update sebenarnya..

Pengalaman di Konvensyen Berakhirnya Agenda Zionis..

Jamuan Biro Akademik..

Jalan-jalan..

Dan banyak lagi.. namun..

Saya terpaksa berhenti seketika..

InsyaAllah..lepas exam saya kembali.. lagipun saya habis exam awal.. huhuhu..

Akhir kalam, masa tak pernah nak menunggu kita..jadi rebutlah setiap peluang yang ada..
jangan nanti kita menyesal di kemudian hari....^_^

p/s : syabas buat biro akademik 08/09.. best jamuan semalam.. hadiah yang dapat pun best.. syukran sebab jemput saya sebabnya saya ni BIP..huhu..
pepun, tahniah..terima kasih.. dan semoga berjaya buat semuanya..

to abg din : terima kasih pinjamkan keta..meskipun bukan saya yang bawa.. hilang konfiden sya sebenarnya..bila mati enjin depan orang ramai..huhu.
to kak suraya : terima kasih kerna jemput saya dan sahabat yang lain..huhu..
to izat : terima kasih bawa gi restoran terapung semalam..first time kot kami gi semalam.. nanti gi lagi..main paintball lak..tul x aida, wani??
to faain, wan apih, aida, wani, aleep : terima kasih sekali lagi jemput kami semua.. oh ya, terima kasih juga utk 'gambar' kejutan tu ek..walaupun tak puas hati..tapi tak pela..^_^

to semua ahli BA : tahniah dan terima kasih...

~~~nurafaz~~~

23 comments:

| eXo | said...

wah~
namaku xde...
huhu~

..: nurish :.. said...

eXo:
huhu..
lupe plak..
lgpun waktu tu ko emo..
so tu yg tak letak tu..

| eXo | said...

ops...
emo?
aduh...
teremo ar plak...
hehe~

..: nurish :.. said...

erm..
len kali jgn emo sgt ek..
okiez..
kire name ko tu termasuk dlm
sume bebudak BA ar..
tak pun teselit di antara nama2 member yg de..
cume ko yg tak nampak..
^_^

abg fain said...

ko emo exo??heheeh....tu r pasal tb2 jer emo sdg kan time tu abg ko tak dtg ...ha mira ko jgn main exo ni pun dah da abg angkt... hehehe

..: nurish :.. said...

yeke..
wah..
cam tau je..
huhu

| eXo | said...

aik...
ak plak?
bkn abg ksygan ko ke?
ape kne mngena ngan ak lak...
isk3~

Aizuddin said...

ape ni main tolak2 abg angkat ni...
dah ada tu terima jela...
main passing2 lak...
huhuhuhu...
kakak angkat xde ke???hiihi

..: nurish :.. said...

uddin:
uddin nak gak ke?
xpe..eXo ngn faain tu leh bg kat uddin..

erm..teringin ke uddin nak kakak angkat? erm...

jgn ter'angkat' udah..

Aizuddin said...

nk jgk ada akak angkat...
sape sudi jd calon???!!
hahahahha....
apasal lak aku ter'angkat'...?

..: nurish :.. said...

erm..
kene wat list tu uddin..
minta bantuan eXo & faain..
depa pakar bab tu..
tak pun wan apih..
lagi la PRO..

erm.. bahasa aku ada kalanya tersirat..
ter'angkat' tu bermakna tuh..
^_^

Aizuddin said...

apa makna tu?
kasi la ilmu tu...
istilah2 baru ni aku nk bljr...

..: nurish :.. said...

erm..
kakak angkat..
adik angkat..
abang angkat..
jangan diri sendiri yg ter'angkat'..
maksudnya..

dari angkat-angkat nie..
terus melekat..
jadi org yg paling...paling....paling...
disukai..
dan lama-lama dh xde dah gelaran abang angkat, kakak angkat, adik angkat.. tp lain lak nanti..

fhm??
tu pun aku still berkias..
xckp direct..

| eXo | said...

mira...
uddin xphm lg tuh..
ape kata ko direct je?
haha~

..: nurish :.. said...

eXo:
ko mengerti ke pe yg aku ckp?
klu gitu ko je la yg bgtau..

aku wat konklusi je nanti..~~~

| eXo | said...

owh...
mane boleh...
alang2 ko da bgtaw...
bgtaw je le..
:D

..: nurish :.. said...

xpe2..
kite tggu reaksi uddin lu..
klu benar2 mash blur,
bru aku khabarkan

Aizuddin said...

ok...
aku agak2 nk tak berapa nk faham sgt ala2 blur campur samar2....
apa kata ckp direct je...
aku pun x minat berkias kias walaupun aku paham...buat2 mcm nk pham tp tak brp nk paham campur not understood...
haaaa kan...abis sume aku rojak bahasa..

..: nurish :.. said...

uddin :
wah..ni sengaja atau disengajakan atau memang sengaja??

xdela..
maksud aku...
dari abg angkat @ kakak angkat @ adik angkat.. terus melekat jadi pakwe makwe..

asalnya hanya adik beradik angkat.. tapi lama-lama lain jadinya..

tp kalau dh jodoh...erm..

| eXo | said...

haha~
itu die...
direct punya...
keh3~
ala...
ok la tuh...
kan uddin?
haha~

p/s:yeye je ko xphm din... pndai je nak soh ckp direct.. haha~

Aizuddin said...

saje je nk didik nurafaz ckp direct..hahah
sebnrnya aku dah penah bincang dah pun pasal kakak angkat n abg angkat time aku mkn2 lepas abis training silat....
sbb time kami tgh on the way gi kedai ...
ternmpk la insan ni yg berdua-duaan di kedai yg sama...aku igtkan kapel..pastu ada la salah seorg senior silat aku kata slh satu hamba allah tu sama kelas ngn dia...
so....aku pun berbincang la ngn bebdk silat ni smbil2 makan...
n dpt kata putus.....
ape kata putusnya???
haaaa itu kita tunggu ke segmen akan dtg...hahahaha

| eXo | said...

haha~
amnde le ko ni din...
nak ckp...
ckp le prabih...
ni main to be continue plak...
haih~

..: nurish :.. said...

uddin :

ade perkara yg leh kita ckp direct.. ade plak yg perlu kita berkias tp maksudnya sampai.. if tak sampai.. bukan salah yang berkias..^_^..

eXo:
tu ar..
suke sgt wat rcngan sendiri kat blog org...aduih..

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design