Followers

_Nur Amirah Ishak_

My photo
đź’«Juru bekamđź’«Penulis & penterjemahđź’«Perunding Takaful Ikhlas Berhad & Shaklee đź’«Kaki Travel (◕‿◕✿)

Wednesday, November 26, 2008

Saje-saje

Kenal tak kat ne ni?? Rasa-rasa??
Inilah dia li
brary MMU...dah lama tak jejakkan kaki kat sini.
Saje je temankan Nadiah bincang-bincang dengan group dia, saya lak buatlah sikit revision..
Pastu memalut pergi baca buku Law.
.Malaysian Law, Penal Code..
Sempat juga selak-selak buku IT 2010, Information system.
Dah rasa pening sikit, saya mula meng-offer-kan
diri untuk tolong mereka wat kerja, jadi pak salin soalan sekejap..dah tahap agak boring kat situ.

Bagus kalian semua, begitu tekun sungguh menjalankan tugasan yang diberikan, sampaikan Mohana sempat mengelamun lagi..... Tahu kalian semua kepenatan. hahaha...

Lain masa kita pergi lagi ye library....

Kepada Muhd Haffis bin Mustapha, selamat hari jadi, semoga panjang umur. Semoga cita-citamu tercapai. Rindu benar dengan kalian (warga 5 Sains). Terlalu rindu. Teringat waktu study sama-sama, buat jahat @ baik sama-sama. Teringat bagaimana kelas kita menimbulkan konstroversi hebat sampai nama 5 Sains naik pejabat, menjadi buah mulut semua cikgu-cikgu. Terimbas kembali suka duka kita sepanjang berada di SMK Jati. Memang sungguh rindukan kalian. InsyaAllah,sampai masanya kita akan diketemukan dengan izin dan rahmatNya juga.
Belajar rajin-rajin sih...semoga kita sama-sama berada di puncak kegemilangan dan kejayaan....

~Hari Jumaat ni saya pulang ke Ipoh...Ahad baru pulang Melaka semula~ hehe

0 comments:

 

~ cahayanurish ~ Template by Ipietoon Cute Blog Design